Werkwijze & Team

Onze beloftes, aanpak en team

Onze belangrijkste partners

BMI Group

The BMI Group wordt gevormd door de broers Justus, John en Paul Veldman. Zij is o.a. gespecialiseerd in het herbestemmen van industriële gebouwen en terreinen. In twee decennia is haar netwerk zover ontwikkeld dat het mogelijk werd om grotere en complexere locaties aan te kopen. Hiervoor worden strategische ontwikkeltrajecten uitgestippeld die grote impact hebben op de lokale en regionale economie.

HOPA

De Hamilton Oshawa Port Authority (HOPA) is als overheidsorganisatie een gouden partner met netwerk en autoriteit (vergelijk haar met het Rotterdams Havenbedrijf). HOPA verzorgt de toetreding van huurders op onze terreinen. Ook is zij betrokken bij de aanvraag van een grote subsidie tot ontwikkeling van het haventerrein voor op- en overslag.

Red Rock Indian Band

De Red Rock Indian Band (RRIB) is een Ojibwe First Nation in Noord-West Ontario, Canada. Om met succes te kunnen werken aan herstellende ontwikkeling van een plek als de voormalige fabriekslocatie in Red Rock is samenwerking met de oorspronkelijke bewoners van Canada essentieel. We doen dat ook graag en zijn blij dat The BMI Group als lange tijd een goede relatie heeft met de RRIB. Recent is deze uitgewerkt in een joint venture voor verdere impact in Red Rock.

Drie beloftes

In samenwerking met The BMI Group

Lokale impactWaardecreatieDuurzame herontwikkeling
1.

Flexibiliteit

Binnen de industriële portefeuille kunt u deelnemen vanaf 6 maanden en uw lening met 4 maanden opvragen. Deze werkwijze past bij onze ondernemersdoelgroep.

2.

Zekerheid

Dagelijks wordt gewerkt aan waardevermeerdering van het vastgoed wat als onderpand dient. Investeerders delen via het netwerk van Business EQ samen in het hypotheekrecht op dit vastgoed.

3.

Rendement

Gegeven de solide zekerheidspositie in samenhang met de flexibele inzet van uw vermogen, is de periodiek uitgekeerde rente optimaal.

Met wie werk ik samen?

Het team van Business EQ

Ralph Segers
Partner

Mijn dagelijkse focus ligt op het bij elkaar brengen van mensen. Onze netwerkvisie is me dan ook op het lijf geschreven. Ik luister graag naar verhalen van ondernemers om te zien waar de match ligt. Verbinding, dat is waar ik altijd naar op zoek ben.

Peter van den Dool
Partner

Ik richt mij naast contact met nieuwe investeerders vooral op de communicatie binnen de Industriële Portefeuille. Ik houd het overzicht en verbind mensen en middelen op de meest optimale manier. Daarbij maak ik ook graag voorstellen op maat om vermogen en risico te spreiden.

Sander Eskes
Partner

Met een achtergrond in finance houd ik me, samen met onze netwerkspecialisten op het gebied van fiscaliteit, juridische zaken en ICT, bezig met het managen en optimaal structureren van ons portfolio. Onze activiteiten in Canada bieden me daarbij voldoende uitdaging.

Cees Plomp
Relatiebeheerder

Het liefst heb ik elke dag contact met een aantal investeerders. Om te weten hoe het met hen gaat en of ons aanbod nog aansluit bij de behoefte. Voor investeerders die een kijkje in Canada willen nemen organiseer ik graag een aansprekende groepsreis langs onze projecten.

  Carolien den Butter
  Financiën & administratie

  Als manager finance houd ik me dagelijks bezig met betalingsverkeer tussen ons en onze investeerders en partners. Het plannen en stroomlijnen daarvan en de communicatie met betrokkenen om dit accuraat en met vertrouwen te doen, geven mij veel voldoening. 

  Wat samenwerking oplevert

  Solide rendement

  6 - 7,5%

  Unieke samenwerking

  Omdat The BMI Group zich heeft gespecialiseerd in herbestemming van complexe industriële locaties en Business EQ Investments in het bouwen aan een ondernemend investeerdersnetwerk, onderscheiden wij ons in de markt met een pragmatische, doortastende en inclusieve aanpak. Dat biedt alle betrokkenen de beste zekerheid op een goed eindresultaat.

  Terugbelverzoek
  Brochure aanvragen

  Je bericht is succesvol verzonden

  Er ging iets mis, probeer het later opnieuw

  Je bent nog een paar velden vergeten, check je ze nog even?

  +