Contact

Wilt u meer weten of met één van onze adviseurs praten over de mogelijkheden?
085 48 919 51| Ralph Segers

Veel gestelde vragen

Waarom investeren in Canada?

Wij hebben enkele jaren geleden de broers Veldman leren kennen via hun oudere broer die in Nederland woont. We delen met elkaar de Nederlandse nationaliteit, dezelfde arbeidsethos en dezelfde principiële waarden. Deze overeenkomsten, samen met de kansen die Canada economisch en maatschappelijk gezien biedt, zijn voor ons de belangrijkste redenen om hier te investeren.

Hoe lang zit mijn geld vast?

Binnen de Industriële Portefeuille Canada geldt een primaire looptijd van 12 maanden. Daarna kunt u (een deel van) uw inleg terugvragen met een opzegtermijn van 4 maanden. We bieden dus een redelijk flexibele investeringsvorm aan, die ook kansen biedt aan ondernemers die voor de komende jaren andere plannen hebben met hun vermogen.

Hoe zit het met zekerheden rond mijn inleg?

Business EQ is samen met BMI eigenaar van alle voorgestelde terreinen. Zij zet hiervoor de financiering op met investeerders uit Nederland en ontvangt van alle terreinen 1e recht van hypotheek. Alle investeerders hebben een leningovereenkomst met Business EQ en een pandrecht op dit hypotheekrecht wat Business EQ houdt. Feitelijk zijn met dit (openbare) pandrecht alle zekerheden direct doorgelegd naar de betrokken investeerders. Dit geeft de beste borging. Aan de Canadese kant zijn de hypotheekinschrijvingen incl. een ruime marge voor rente en kosten in geval van dit recht gebruik gemaakt moet worden.

Wat gebeurt er op de aangekochte terreinen?

Belangrijker nog dan zekerheid d.m.v. hypotheekrecht op een onderpand met fors hogere taxatiewaarde is de positieve ontwikkeling van de huurstroom. Binnen alle terreinen wordt door herontwikkeling toegewerkt naar ontsluiting van het huurpotentieel waardoor als eerste de rente op het ingebracht vermogen van investeerders wordt opgebracht. Daarnaast creëert deze huurstroom, samen met duurzaam ontwikkeld vastgoed de échte beleggingswaarde voor de toekomst. Over deze vooruitgang leest u in onze kwartaalberichten.

Terugbelverzoek
Persoonlijk contact

Je bericht is succesvol verzonden

Er ging iets mis, probeer het later opnieuw

Je bent nog een paar velden vergeten, check je ze nog even?

+